×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Valve erkänner Rating-tabbe: "Var en bugg"

1
Efter att Valve fixat buggen riktade speltillverkaren en känga mot CS-profilen ohnePixel.
När världens högst rankade CS2 Premier-spelare Richard "chay" Sheidy vann en match igår förlorade han oväntat över 3000 Rating-poäng. Nu har speltillverkaren Valve bekräftat ett poängtappet beror på en bugg.

Under onsdagskvällen svarade Counter-Strikes X-konto på chays inlägg där han bad tillverkaren fixa problemet och berättade då att det rörde sig om en bugg som nu är fixad. Kort därpå kunde chay se sin Premier-rating gå tillbaka till över 38 000 igen.

"Tack för att du meddelade oss. Det här var en bugg och är nu löst", skrev Counter-Strike.


CS-profilen ohnePixel hoppade också in i konversationen och bad Valve att också fixa hans egen rating som ligger på blygsamma 6200. Då passade CS-kontot på att rikta en känga mot tysken och jämförde honom med ett mycket beige skin.

"Du är Premier-motsvarigheten till en Glock-18 Sand Dune. Verkar bra", skrev kontot.


Artikelbild: Counter-Strike och chay/Twitter
Videokälla: Valve

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..