×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Valves AK-47-tabbe uppmärksammas av vapennörd: "Please fix"

1
Kan detta vara anledningen till att du inte träffar dina AK-47-skott?
En uppmärksam Reddit-användare kan ha hittat ett litet, men betydelsefullt, fel i detaljerna av Counter-Strike 2-versionen av AK-47:an. Enligt användaren MeYwO är vapnet säkrat och ska därmed inte gå att använda.

I tråden "I just realized the AK47 in CS2 is on safe. Valve, please fix." konstaterar användaren att vapnet verkar vara säkrat, vilket i praktiken skulle göra det obrukbart. Så är förstås inte fallet i spelet, men för den som föredrar ett så verklighetstroget avbildande av vapnet som möjligt kan detaljen sticka i ögonen.

Andra användare valde att skämta om Valves miss och passade även på att använda den som en ursäkt för sina egna tillkortakommanden.

"Nu förstår jag varför jag dör varje gång jag använder AK:n. Vad är binden för att osäkra vapnet?", kommenterade bland annat Zealousideal-Crab556 i tråden.

I just realized the AK47 in CS2 is on safe. Valve, please fix.
byu/MeYwO incsgo

Artikelbild: MeYwO/Reddit
Videokälla: Valve

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..