×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Toppspelaren vann en Premier-match i CS2 — förlorade 3000 rating

1
Den nya uppdateringen verkar ha förstört för världens högst rankade CS-spelare.
I den senaste Counter-Strike 2-patchen gjorde Valve ett par ändringar i spelets matchmaking. En av ändringarna var att mängden Raing-poäng som spelare vinner eller förlorar ökades i syfte att göra systemet mer rörligt.

Ändringarna, som trädde i kraften under onsdagen, har fått stora konsekvenser för världens högst rankade CS2-spelare. Innan ändringarna hade den brasilianska spelaren Richard "chay" Sheidy 38 051 poäng, men efter att ha vunnit sin första match för dagen förlorade han poäng istället för att få nya.

Efter de förlorade poängen slutade chay på 34 999 i rating, vilket många tolkat som att Valve infört en övre gräns för hur mycket rating en spelare kan ha. Om detta är medvetet eller en bugg är i skrivande stund oklart.


Artikelbild: Pressbild/Counter-Strike och Sharks Esports

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..