×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Counter-Strike 2 får inget stöd för Mac-datorer

1
Besvikna spelare erbjuds nu få pengarna tillbaka.
När Counter-Strike: Global Offensive uppgraderas till Counter-Strike 2 förlorade Mac-användare möjligheten att spela spelet. Nu erbjuds dessa spelare pengarna tillbaka av speltillverkaren Valve.

I ett FAQ-inlägg på Steam skriver Valve att Mac-användare som uppgraderat sitt CS-konto till Prime under perioden 22 mars—27 september möjlighet att få pengarna tillbaka. Möjligheten till återbetalning gäller fram till den 1 december i år.

Valve förklarar vidare i inlägget att det kommer att finnas en "legacy version" av CS:GO som kommer att underhållas under resten av 2023. Denna version av CS:GO innehåller alla funktioner som fanns i CS:GO förutom officiell matchmaking.

Artikelbild: Pressbild/Valve och Created Tech/Youtube

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..