×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Silver till Lekr0 och maxster i ESEA Advanced

3
Övertidsdrama när Jonas "Lekr0" Olofsson och Max "maxster" Jansson föll i ESEA Advanced-finalen.
Efter en fantastisk säsong i ESEA Advanced var det på söndagskvällen dags för final för den svenska duon Jonas "Lekr0" Olofsson och Max "maxster" Jansson. Svenskarnas mixlag Wu-Tang Clan, som gått obesegrade genom tävlingens slutspel, ställdes mot Team Singularitys polska femma i en bo5-match där vinnaren skulle belönas med en plast i nästa säsong av ESL Challenger League.

Tyvärr blev det inte någon svensk seger den här gången. Trots att Wu-Tang Clan öppnade matchen med en 1-0-ledning till följd av sin upper bracket-resa var det Singularity som gick segrande ur matchen med siffrorna 3-2 efter en riktig rysare.

Polackerna öppnade starkaste och vann sitt eget kartval Ancient med knappa 16-14. Wu-Tang svarade med att vinna Mirage med klara 16-8 och behövde bara vinna en ynka karta till för att säkra ESL Challenger-platsen.

De kvarvarande kartorna blev oerhört jämna och kunde avgöras först efter övertid. Singularity vann först Nuke med 22-18 och på den sista och avgörande kartan Vertigo skrevs slutresultatet 19-15 i polackernas fördel.

Förlusten till trots stod de svenska spelarna för stabila individuella prestationer. Sett över hela matchen var de Wu-Tangs högst presterande spelare sett till HLTV-rating där Lekr0 toppade med 1,15 över de 4 spelade kartorna framför maxsters 1,07.

Artikelbild: Perra Andersson/Dignitas och Kim Andersson

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..