×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Lekr0 och maxster en match från att kvala till ESL Challenger League

3
De två svenska spelarna fortsätter imponera i sin mix.
Under söndagskvällen spelade mixen Wu-Tang Clan upper bracket-final i ESEA Advanced. Med i mixlaget hittar vi de två svenska spelarna Jonas "Lekr0" Olofsson och Max "maxster" Jansson tillsammans med polska Hubert "szejn" Światły, ryska Erkhan "gokushima" Bagynanov och danska Mikkel "Maze" Sparvath.

De ställdes i matchen mot polska laget Team Singularity. Det var också polackerna som startade bäst med att vinna med hela 16-3 på Ancient. Men efter detta blev det en betydligt jämnare match.

Wu-Tang tog rejält kommando på Mirage när de bara förlorade tre rundor på sin CT-sida. Det vann också ett forceköp efter de förlorat den andra pistolrundan. Men Polackerna gav inte upp. De vann runda på runda och var nu bara en runda från att ta kartan till övertid. Men då lyckades äntligen Lekr0 och kompani stänga, 16-14.

Sista och avgörande kartan blev Vertigo. Har var det jämt hela vägen igenom. 8-7 i halvtid till Singularity. Det var också de som kom först upp till 15 rundor. Men Lekr0 och maxster kunde vinna tre rundor och ta matchen till övertid. Polackerna tog de två första rundorna men sen var det fyra raka till Wu-Tang.

I och med detta är mixen med Lekr0 och maxster bara en vinst ifrån att säkra en plats i ESL Challenger League. När matchen spelas är just nu oklart.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..