×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Alliance utslagna ur Blast Premier Showdown

1
Det svenska succélaget räckte inte till mot världstvåan.
Alliance fick tuffast möjliga lottning i Blast Premier Showdown när laget ställdes mot världstvåan ENCE Esports i sin första match. Någon skräll blev det inte för svenskarna som förlorade kvartsfinalen med 0-2 i kartor.

Det nya svenska laget spelade jämnt med Ence på lagets eget kartval Ancient som slutade 13-16. På Vertigo var svenskarna sedan chanslösa och förlorade med hela 6-16. Det svenska stjärnskottet Arvid "avid" Åberg var bäste svensk på servern och var den enda Alliance-spelaren som avslutade matchserien med en positiv K/D-rating.

"Kändes som att vi hade en chans på Ancient men Vertigo var uppenbarligen för svårt idag. Tack CS:GO, den sista tävlingsmatchen känns konstigt men jag är ser fram emot CS2", kommenterade Alliance-spelaren Jonathan "b0denmaster" Bodenmalm resultatet i ett inlägg på X efter matchen.

Förlusten innebär att Alliance är utslagna ur Blast Premier Showdown och därmed missar chansen att ta sig till tävlingens säsongsfinaler senare i höst.

Artikelbild: Kim Andersson
Videokälla: Esportstudion/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..