×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Portugal

Silver till Alliance i första LAN-turneringen

3
Trots en bra start så gick det inte hela vägen för Alliance.
Under gårdagen spelades finalen av LAN-turneringen MEO XL Cup i Portugal. Där ställdes det nya svensklaget Alliance mot Made in Brazil. Matchen spelades i hela bäst-av-fem kartor och det blev spännande direkt på Anubis. MIBR fick med sig sju rundor på CT-sidan och vann sen sex raka rundor på T-sidan för att komma upp i en ledning på 13-8.

Alliance började dock komma tillbaka. Det vann en runda, två rundor, de vann hela åtta raka rundor för att stänga den första kartan med 16-13. Matchen gick efter detta vidare till Ancient där MIBR dominerade och vann med 16-6.

På Mirage fortsatte det jämt. MIBR bjöd på en bra T-sida och fick med sig åtta rundor till sidbytet. Väl där kunde Alliance vinna den andra pistolrundan samt de två som följde direkt efter. MIBR svarade med tre raka rundor innan Alliance tog fyra föra att komma upp i 14-11. Men där tog det stopp, 16-14 till MIBR.

Näst på tur var Vertigo och återigen var det en jämn halva där Alliance vann åtta rundor. Men på deras CT-sida kunde de inte stoppa MIBR, 16-8 och MIBR vann turneringen. Första LAN-turneringen för Alliance slutade i en andraplats.

Artikelbild: Kalle Strömgren

8 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 8 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..