×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Kappa Bar öppnar i Umeå — pita delägare

2
Kappa Bar fortsätter expandera och tar nu sitt första steg i Norrland.
Kappa Bar finns just nu i nio städer, Stockholm, Göteborg, Malmö, Jönköping, Linköping, Örebro, Uppsala, Helsingborg och Skövde. Nu är det dags för den tionde att öppna. Denna gången rör vi oss mot kallare breddgrader, närmare bestämt Umeå.

Det blir den första Kappa-restaurangen att öppna i Norrland och med i lanseringen är ingen mindre än Faruk "pita" Pita. CS-profilen som just nu coachar 00Nation går nämligen in som delägare. Restaurangen öppnar under första kvartalet 2024.

— Jag har varit aktiv och levt på den internationella esportscenen i över 15 år. Det innebär att jag har kunnat leva på min dröm vilket för många där ute bara förblir en dröm. För ett tag sedan dök den här chansen upp och jag tvekade aldrig.

Att jag nu får chansen att tillsammans med Pär och Mikael ta esporten och gamingen till staden Umeå skall bli ruskigt roligt! Förhoppningsvis kan jag bidra till att esporten och gamingen växer vilket till slut leder till att fler människor får chansen att livnära sig på sin dröm – precis som jag fick.
Skriver pita i ett pressmeddeland

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..