×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Så mycket snabbare blir en match i CS2

1
Ny CS2-data visar hur stor skillnad MR12 gör för matchernas längd.
Counter-Strike 2 introducerar MR12 i samband med release. Förändringen förkortar längden på en match från 30 till 24 ronder. Matchformatet är utan tvekan den mest diskuterade förändringen i communityt, och nu har de senaste uppgifterna visat hur det verkligen ser ut.

CS-sidan Leetify publicerade nyligen data gällande matchlängden i både CS2 och CS:GO. Tråden, som publicerades på Reddit den 21 september visade att CS2 Premier matcher varade 34 minuter i genomsnitt, medan CS:GO-matcher vanligtvis tar cirka 40 minuter.

"Du kan undkomma stomps snabbt i CS2, men varje match som är nära kommer att ta nästan lika lång tid som en full CS:GO-match", tillade Leetify i kommentarerna.

Skillnaden på sex minuter mellan CS2-matcher och jämna CS:GO-matcher är inte så stor som man ursprungligen förväntade sig, men känslan är ibland märkbar.

Match Length Averages for CS2 vs CSGO
byu/leetify inGlobalOffensive


Artikelbild: Valve

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..