×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

CS2-spelarna efterfrågar fler beta-spelare: "Nästan dött"

1
Är det dags för fler spelare att få tillgång till Counter-Strike 2?
Att det inte är särskilt många spelare som fått tillgång till betan till Counter-Strike 2 är inte någon hemlighet. Vi har tidigare rapporterat att analysverktyget Leetify uppskattar att så lite som 3 procent av alla CS-spelare fått möjlighet att testa den nya versionen och på sociala medier flödar inlägg från användare som vädjar om beta-access.

Nu vill också spelare som fått tillgång till Counter-Strike 2 att fler beta-testare ska släppas in. I en tråd på Reddit med titeln "CS2 limited test playerbase almost dead, can we expect new wave soon?" berättar användaren spoongers att deathmatch-servrarna är fulla av bottar och att det inte är särskilt många spelare som testar spelet.

Enligt användaren beror den sjunkande entusiasmen hos spelarna förmodligen på att man inte kan spela med kompisar som inte fått tillgång till betan och att det fortfarande bara går att spela Dust2. I kommentarerna till tråden håller flera användare med och hoppas på att speltillverkaren Valve både ska släppa in fler spelare och lägga till fler kartor i betan.

Artikelbild: Skärmbild/Counter-Strike

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..