×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Counter-Strike 2 kan släppas nästa vecka — Valve teasar på Twitter

3
Vad gör du nästa onsdag?
Counter-Strike 2 kan släppas på onsdag den 27 september. Det hintar åtminstone speltillverkaren Valve om i ett kryptiskt inlägg på X/Twitter där Counter-Strike-kontot på onsdagskvällen ställde frågan "vad gör ni nästa onsdag?".

Inlägget är en blinkning till ett nästan identiskt inlägg som Valve skrev år 2018 inför släppet av en större uppdatering till CS:GO. Då ställde Valve exakt samma fråga inför releasen som i slutändan blev försenad och släpptes först på torsdagen.

Även om det inte uttryckligen står någonting om Counter-Strike 2 i inlägget har de flesta CS2-törstande spelare förståeligt nog tolkat det som en sorts bekräftelse på att spelet kommer att släppas då.


Artikelbild: Pressbild/Valve och Counter-Strike/Twitter
Videokälla: Valve

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..