×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Ninjas In Pyjamas-mixen vinner andra kvalet på raken

1
NIP-mixen hade inga svårigheter att kvala till ytterligare en turnering.
Under måndagskvällen spelades det första kvalet till Tele2 Gaming: Road To Dreamhack. Turneringen som har en prispott på 30 000 kronor samt biljetter och boende till Dreamhack har fyra kval och det första vanns av en stjärnmix.

Det var Ninjas in Pyjamas-femma med Ludvig "Brollan" Brolin och de två Young Ninjas-spelarna Sean "eraa" Casido Knutsson och Max "maxster" Jansson. Sista två platserna fylldes av de tidigare NIP-representanterna Jonas "Lekr0" Olofsson och Kalle "Ro1f" Johansson.

Detta var samma femma som vann det senaste Subway Suberior-kvalet. Precis som då blev det inte några större problem för stjärnmixen. Mixen gick under namnet StockholmCity och har även kvalat in till Evnia Open då med Isak "isak" Fahlén istället för Brollan.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..