×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Stjärnspäckad mix tar sista platsen i Evnia Open-finalerna

2
Alla slutspelslag är nu spikade till Evnia Open.
Under torsdagen spelades det fjärde och sista öppna kvalet till en av höstens svenska LAN-turneringar, Esportal Evnia Open. Med kvalet färdigspelat stod den stjärnspäckade mixen Stockholmcity som segrare efter att ha besegrat bland annat Metizport och Molotov Gaming på vägen.

Stockholmcity utgörs av fem spelare som är minst sagt välbekanta i scenen. Laget består av Gamerlegion-stjärnan Isak "isak" Fahlén, den före detta Ninjas in Pyjamas- och Dignitas-spelaren Jonas "Lekr0" Olofsson samt trion Kalle "Ro1f" Johansson, Max "maxster" Jansson och Sean "eraa" Casido Knutsson som spelat tillsammans i Young Ninjas.

Sverige Stockholmcity
isak, Lekr0, Ro1f, maxster, eraa

Sverige mix123
Ariant0, flaw, nimaaz, Silence, shateri

I kvalfinalen mötte laget ett annat mixlag under namnet mix123 som i sin tur slagit ut knasigT i kvalets semifinal. Finalen blev en ensidig historia och slutade 16-6 till Stockholmcity efter att maxster dominerat och bland annat bjudit på ett ace.

Med alla fyra kval spelade står det klart att följande fyra lag säkrat en plats i Evnia Opens LAN-finaler som spelas den 23 september på Inferno Online i Göteborg:
Sverige Prodigies Sweden
Eyeballers
Sverige 416 Olsk
Sverige Stockholmcity


Artikelbild: Igor Bezborodov/Starladder, Kim Andersson och Kalle Strömgren

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..