×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Svenska stjärnmixen vinner Subway Suberior-kval

2
En otrolig stjärnmix gick igenom kvalet utan några större problem.
Under helgen spelades det tredje kvalet till Subway Suberior League. Det var mestadels mixar som deltog i kvalet och det var en rejält stjärnspäckad mix som lyckades vinna kvalet. Laget som gick under namnet bicepsbrothers ställde upp med Sean "eraa" Casido Knutsson, Max "maxster" Jansson, Kalle "Ro1f" Johansson, Jonas "Lekr0" Olofsson och Ludvig "Brollan" Brolin.

De tog sig igenom kvalet utan några större problem. Från kvartsfinalen till finalen förlorade de endast 14 rundor totalt. I finalen ställdes de mot knasigT och vann 16-4. De är därmed klara för det stängda kvalet som spelas 29 oktober. LAN-finalerna spelas elfte november.

Sverigebicepsbrothers
Brollan, Lekr0, maxster, eraa, Ro1f
SverigeknasigT
VIRREE, ludwig, debo, zen, bobeksde

Nästa kval går att hitta här.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..