×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Succémixen går om Eyeballers på världsrankingen

2
Den svenska mixen fortsätter imponera och är nu Sveriges näst bäst rankade lag.
HLTV har återigen uppdaterat sin världsranking. Sveriges bäst rankade lag tappar en placering och åker nu ner till rank 13, precis över Freddy "KRiMZ" Johansson och hans Fnatic som klättar upp till rank 12. Bästa svensken på listan är fortfarande Isak "isak" Fahlén som trots att han tappar två platser fortfarande är på rank 9 med Gamerlegion.

För svensk del sker en stor förändring. NIP ligger fortfarande på en bekväm förstaplats men efter dem ligger nu inte längre Eyeballers. Istället klättrar nu 416Olsk upp på en andraplats, detta med deras rank 66 i världen. Ytterligare två lag har nu även tagit sig in i rankingen, Metizport och The Prodigies Sweden.

Sverigerankingen

1. Ninjas in Pyjamas (13 i världen)
2. Sverige 416Olsk (66 i världen)
3. Eyeballers (86 i världen)
4. Metizport (101 i världen)
5. knasigT (104 i världen)
6. Sverige The Prodigies Sweden (108 i världen)

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..