×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Kanonstart för zAAz och juliano i ESL Impact League

1
Svenskorna topfraggade på varsin karta när G2 vann sin öppningsmatch.
I veckan har damturneringen ESL Impact League dragit igång med ligans första gruppspelsmatcher. Den svenska stjärnduon Julia "juliano" Kiran och Zainab "zAAz" Turkie fick bästa möjliga start på gruppspelet när deras lag G2 Esports besegrade Let Her Cook i öppningsmatchen.

Torsdagens möte slutade 2-0 till G2 efter vinster på Ancient (16-14) och Inferno (16-7). Svenskorna stod för stabila insatser och topfraggade på varsin karta.

För de andra svenskorna i den europeiska divisionen av Impact League blev den första spelveckan mindre framgångsrik. I onsdags åkte Ninjas In Pyjamas, med Jennica "jenkon" Sjögren i laget, på storstryk mot de regerande mästarna Nigma Galaxy och på torsdagen förlorade Linnea "Nea" Claessons Guild Esports sin öppningsmatch mot Natus Vincere.

I den nordamerikanska divisionen glänste Tilde "7licious" Byström när Evil Geniuses vann sin öppningsmatch mot Cherry Bombs. 23-åringen belönades med en HLTV-rating på 1,70 över hela matchen i EG:s 2-0-vinst.

Artikelbild: Pressbild/Valorant

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..