×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Nu börjar ESL Impact — här är svenskorna som deltar

1
Fem svenska spelare kliver nu in i höstens upplaga av ESL Impact League.
På onsdagen börjar höstens upplaga av turneringsarrangören ESL:s damturnering ESL Impact League. Bland deltagarna i den europeiska divisionen återfinns fyra svenska spelare som i veckan spelar sina öppningsmatcher i gruppspelet.

I grupp A, som spelar sina öppningsmatcher på onsdagskvällen, är det en svensk spelare som kommer till spel i form av Ninjas In Pyjamas-spelaren Jennica "jenkon" Sjögren. NIP får tuffast möjliga motstånd i sin öppningsmatch då laget möter världens i särklass starkaste damlag Nigma Galaxy i en match som spelas klockan 19:30 på kvällen.

I grupp B är det två lag som innehåller svenska spelare — G2 Esports och Guild Esports. I G2 spelar den svenska legendariska duon Julia "juliano" Kiran och Zainab "zAAz" Turkie. juliano och zAAz ställs mot Let Her Cook i sin öppningsmatch på torsdag klockan 19:30.

Slutligen är det svenskan Linnea "Nea" Claesson som representerar Guild Esports. Hennes lag möter storlaget Natus Vincere i sin öppningsmatch som är schemalagd att spelas samtidigt som G2:s första match.

ESL Impact League inleds med ett fem veckor långt gruppspel där gruppvinnarna kvalificerar till höstens LAN-finaler. Grupptvåorna möter varandra i en direkt avgörande match om den sista platsen i LAN-finalerna där lag från Nordamerika, Sydamerika och Asien också får ta plats. I den nordamerikanska divisionen spelar också Tilde "7licious" Byström för Evil Geniuses.

Svenskorna i ESL Impact League:
Julia "juliano" Kiran (G2 Esports)
Zainab "zAAz" Turkie (G2 Esports)
Jennica "jenkon" Sjögren (Ninjas In Pyjamas)
Linnea "Nea" Claesson (Guild Esports)

Tilde "7licious" Byström (Evil Geniuses)

Artikelbild: Pressbild/Ninjas In Pyjamas, zAAz/Twitter och Pressbild/Valorant

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..