×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

nawwk stänger dörren för NIP: "Föredrar att inte bli ännu mer scammad"

3
Den svenska AWP-stjärnan kommer nog aldrig gå tillbaka till Ninjas In Pyjamas.
En av årets bäst presenterande svenskar är Tim "nawwk" Jonasson. AWP-stjärnan har under året vunnit ESL Challenger för att säkra en plats i Pro Leauge, vunnit Elisa Invitational Spring 2023 och även tagit sig till semifinal i Blast.tv Paris Major.

Många fans har därmed velat se Apeks-spelaren återvända till sitt tidigare hem i Ninjas in Pyjamas. Men detta är något som troligen aldrig kommer att hända. Detta bekräftade även nawwk under gårdagen på Twitter.

Detta var när Aleksandar "kassad" Trifunović ställde frågan om nawwk kunde återvända till NIP och om laget då kunde prata svenska igen även med Kristian "k0nfig" Wienecke där. "Föredrar att inte bli ännu mer scammad, så nej tack", svarade då nawwk.

Detta härstammar från den ryktade dispyten mellan NIP och nawwk kring sticker-pengar. Klistermärkena i fråga var de som kom under 2020 när ingen Major spelades. Enligt kontrakten som spelarna var under då skulle de få 83% av intäkterna. NIP såg dock att just dessa stickers var riktade till organisationer så de kunde överleva under pandemin.

Mer om dispyten går att läsa här.

Artikelbild: Kalle Strömgren

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..