×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Nu släpps fler spelare in till CS2-betan — så får du access

1
Här är stegen du behöver ta för att få spela Counter-Strike 2.
Med den senaste uppdateringen till Counter-Strike 2-betan meddelade speltillverkaren Valve att man väljer att öppna upp betan till betydligt fler spelare.

Alla spelare som uppfyller tre kriterier ska enligt Valve nu få tillgång till CS2-betan. De tre kriterierna för att ett konto ska få CS2-access är:
  • Kontot har Prime-status
  • Kontot har en aktiv comptetitive rank i matchmaking
  • Kontot har spelat majoriteten av sina matchmaking-matcher i en region där CS2-betan är tillgänglig
För den som inte vet är Prime en premium-status som ger konton flera fördelar jämfört med konton som inte har Prime. Den som köpte CS:GO innan det blev gratis att spela i slutet av 2019 har automatiskt Prime medan nya konton behöver betala för att få Prime-status. Tidigare gick det att få Prime-status gratis genom att levla upp sitt konto till level 21, men den möjligheten togs bort sommaren 2021.

Vad gäller kravet på att ha en aktiv competitive rank i matchmaking är kravet mer eller mindre självförklarande. Har du inte en ranking i matchmaking just nu kan du enkelt spela till dig det genom att spela ett par matcher.

Det sista och tredje kravet är det nog få svenska spelare som inte uppfyller. CS2-betan är tillgänglig i Europa, Nord- och Sydamerika, Asien, Oceanien och Afrika så det bör vara väldigt få konton som inte spelat sina matchmaking-matcher i en berättigad region.

Observera att det enda sättet för spelare att se om ens konto fått en inbjudan till CS2-betan är genom ett meddelande i huvudmenyn i CS:GO. Logga inte in på tredje parts webbplatser som lovat access till betan.

Artikelbild: Pressbild/Counter-Strike
Videokälla: CCT/Twitch

10 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 10 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..