×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Rumanien

Klart: Sverige möter Rumänien i VM-kvartsfinal

1
Det svenska CS-landslaget får möta hemmanationen i VM-kvartsfinalen.
Sverige ställs mot Rumänien i kvartsfinalen av årets upplaga av landslags-VM i Counter-Strike. Det står klart efter att Rumänien under måndagen besegrat Tjeckien i åttondelsfinalen.

Hemmahoppet ställer upp med en femma som utgörs av Nexus Gaming-trion Catalin-Ionut "BTN" Stanescu, Guta "XELLOW" Adrian och Cosmin "ragga" Teodorescu samt Alexandru "s0und" Stefan och Raul "blytz" Gligor. I gruppspelet vann Rumänien tre av sina matcher och förlorade två.

De rumänska gruppspelsvinsterna kom mot Ungern, Mongoliet och Vietnam medan laget förlorade sina gruppspelsmatcher mot Tyskland och Argentina. Matchen mot Tjeckien slutade 2-1 efter storspel från Nexus-spelarna XELLOW och ragga.

Sverige är än så länge obesegrade i turneringen. Laget vann alla sina gruppspelsmatcher vilket gav svenskarna en direktseedning till kvartsfinalen. Matchen mot Rumänien är schemalagd att spelas på fredag med starttid klockan 15:30.

Artikelbild: Johanna Wallén/Bildbyrån

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..