×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Rumanien

Sverige klara för kvartsfinal i VM — krossade motståndet i gruppen

1
Det svenska CS-landslaget har dominerat i landslags-VM.
Sverige är klara för kvartsfinal i landslags-VM i Counter-Strike: Global Offensive. Under helgen krossade det svenska CS-landslaget allt motstånd i VM-gruppspelet och slutade etta i sin grupp.

Det svenska laget spelade fem bo1-matcher och vann allihopa. På lördagen vann Sverige mot Mauritius och Guatemala med 16-1 respektive 16-3, bägge matcherna spelades på Inferno. På söndagen följde Sverige upp med ytterligare tre segrar mot Australien (16-4, Inferno), Polen (16-5, Ancient) och slutligen Belgien (16-5, Ancient).

Resultaten innebär att Sverige slutar överst i sin grupp framför Polen och Australien. Förstaplatsen ger Sverige en direktplats till kvartsfinal medan Polen och Australien seedats in i slutspelets åttondelsfinaler.

För de svenska spelarna väntar nu några dagars vila kvartsfinalen som är schemalagd att spelas på fredag klockan 15:30. Där möter Sverige vinnaren i åttondelsfinalen mellan hemmanationen Rumänien och Tjeckien.

Artikelbild: Johanna Wallén/Bildbyrån

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..