×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Uppgifter: Counter-Strike 2 kan få kortare matcher

1
Ändringarna kan innebära stora förändringar i hur Counter-Strike spelas.
Speltillverkaren Valve överväger att göra om Counter-Strikes spelläge från MR15 till MR12 i uppdateringen till CS2. Det rapporterar CS-profilen Aquarius som hittat referenser till MR12 i CS2-betans kodbas.

MR15 och MR12 refererat till hur många rundor en halvlek kan pågå. I MR15-läget, som är det läge som spelas i tävlingsspel idag, är det laget som först når 16 vunna rundor som vinner en karta medan i MR12-läget är det laget som först når 13 vunna rundor som vinner kartan.

Även om Valve själva inte kommunicerat något rörande en framtida ändring är det många spelare som tror att det är möjligt att tillverkaren överväger att införa MR12 i tävlingsspel. Reaktionerna på detta har varit blandade då vissa ser en poäng med att göra matcherna kortare medan andra är oroliga över hur en ändring riskerar att påverka matchernas dynamik.


Artikelbild: Aquarius/Twitter och Pressbild/Counter-Strike

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..