×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Föll på mållinjen — spooke en seger från IEM Sydney-avancemang

1
Det sista svenskhoppet föll på mållinjen i det första öppna europeiska IEM Sydney-kvalet.
Olle "spooke" Grundström och hans Sprout var en seger från att säkra avancemang till det stängda kvalet till IEM Sydney. Då snubblade laget på mållinjen och förlorade den avgörande kvalmatchen mot mixlaget Victory Zigzag.

Sprout öppnade den andra kvaldagen starkt genom att besegra kvalets högst seedade lag Furia Esports med 16-14 på Vertog. Laget följde upp med en 16-13-vinst mot Team Space på Overpass vilket gjorde att spooke och hans mannar bara behövde vinna en match till för att säkra en plats i den stängda kvalfasen.

Matchen mot Victory Zigzag började tight med en knapp 16-14-vinst för mixlaget på Mirage. Sprout kvitterade efter att ha kört över motståndarna på Anubis (16-5) men räckte sedan inte till på Inferno som slutade 16-12.

Förlusten innebär att Sprout inte får med sig någonting från kvalspelet utan får börja om igen på fredagskvällen då det andra och sista öppna kvalet för europeiska lag spelas.

Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: Thunderpick/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..