×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Finland

Aleksib om tiden i NIP: "Det var mycket upp och ner"

1
Den finska ledaren öppnar upp om tiden i Ninjas In Pyjamas.
Aleksi "Aleksib" Virolainen fick lämna Ninjas in Pyjamas när Hampus "hampus" Poser kom tillbaka. Det tog dock inte lång tid innan han hittade sitt nya hem i Natus Vincere. I en intervju med HLTV berättar nu Aleksib om tiden i NIP.

"Jag känner att starten av resan i NIP inte var den bästa eftersom vi hade en spelare som lämnade lag, hampus, so vi startade ganska dåligt", säger den finska ledaren och fortsätter: "Vi började förbättras när vi väl fick lite tid. Men i slutändan misslyckades vi att ta oss till slutspel i Majorn. Om vi tog oss dit skulle vi få mycket självförtroende".

Den finska ledaren säger dock att det känns som meningen att allt hände: "Det var mycket upp och ner i det där laget, redan innan mig. Med massa förändringar till laget och sånt där. Men jag känner att det var menat. För nu är jag i ett riktigt bra lag med riktigt bra spelare bredvid mig, det är nice."


Artikelbild: Kim Andersson

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..