×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Tyskland

KRIMZ vinner mot Cloud9 — isak förlorar mot Monte

1
Blandade resultat för svenskarna i IEM Cologne.
Gruppspelet av Intel Extreme Masters Cologne är nu igång och i de två inledande matcherna fick vi se två svenskar. Isak "isak" Fahlén och hans Gamerlegion ställdes mot Monte och hade inte så mycket att säga till om. Det blev en snabb 2-0-vinst för Monte.


Samma tid startade även Freddy "KRiMZ" Johansson och hans Fnatic. Matchen blev mot ett skadeskjutet Cloud9 som tvingades spela utan Sergey "Ax1Le" Rykhtorov på grund av visumproblem. Trots detta kunde C9 vinna matchens första karta, Vertigo, med 16-13. Detta var också Fnatics val av karta.

Matchen gick efter detta vidare till ryssarnas kartval, Anubis. Här vände matchbilden direkt när Fnatic tog de sex inledande rundorna på sin CT-sida. Cloud9 kunde komma tillbaka lite och få med sig sex rundor. Ledningen var dock för stor för KRIMZ och kompani som stängde kartan med 16-10.

Sista och avgörande kartan blev Ancient. Cloud9 var något starkare i starten och fick med sig nio rundor till sidbytet. Men när lagen bytte sida tog Fnatic kommando. De tog sex raka rundor och hade nu en ledning på 12-9. Rundan därpå bjöd Ilya "Perfecto" Zalutskiy på en imponerande runda och Cloud9 vände matchen igen och tog ledning ännu en gång, 14-12.

Men om det var något den sista kartan gjorde så var det att gå fram och tillbaka. Fnatic tog nu tre raka rundor och hade 15. Cloud9 tog matchen till övertid men nu fick Fnatic nog. C9 tog den första rundan sen kunde Fnatic vinna fyra raka för att stänga kartan med 19-16.


0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..