×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Tyskland

KRIMZ vidare till gruppspelet — NIP förlorar mot MOUZ

1
Det blev en tung förlust för NIP. Samtidigt kunde Freddy "KRiMZ" Johansson och nybyggda Fnatic säkra en plats i gruppspelet.
Ninjas in Pyjamas kunde säkra en plats i gruppspelet av Intel Extreme Masters Cologne redan idag efter deras vinst mot Into The Breach. Men det blev inte en lika lätt match mot Mouz. NIP valde att picka Nuke men detta blev inte tydligt. MOUZ hade kontroll över kartan hela tiden och stängde den bekvämt med 16-12.

Näst på tur var Inferno. Detta startade med att MOUZ vann sex raka rundor innan NIP kunde ta sin första. Och det blev inte många rundor på CT-sidan för NIP. Endast fyra vunna rundor. T-sidan gick inte mycket bättre heller. MOUZ vann matchen och skickade ner NIP till lower bracket. De kommer där att ställas mot antingen Grayhound Gaming eller Imperial Esports på fredag.


Bättre gick det dock för Freddy "KRiMZ" Johansson och hans Fnatic. De startade play-in genom att vinna ett övertidsmöte mot Complexity Gaming. Näst på tur var 9INE där Fnatic kunde vinna med 16-12 på Ancient.

Matchen fortsatte på Vertigo där Fnatic fick en respektabel CT-sida med åtta vunna rundor. T-sidan blev dock ännu bättre för KRIMZ och kompani som vann kartan, och därmed matchen, med 16- 10. Även Tim "nawwk" Jonasson startade turneringen med en vinst mot BIG. Han kan säkra en gruppspelsplats imorgon.



Morgondagens matcher

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..