×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

BOMBEN: KRIMZ har slutat snusa — vann ändå

1
Trots den stora livsförändringen så presterade KRIMZ under gårdagens matcher.
Om det finns någon CS-spelare som man tänker på när man hör snus så är det Freddy "KRiMZ" Johansson. Den svenska legendaren har visat sin kärlek till snus många gånger. Senast var under Majorn i Rio förra året när hans snus hade försvunnit. Det kom dock tillbaka snabbt.

Men nu är denna kopplingen inte lika lätt att göra. KRIMZ har nämligen slutat snusa. Detta skrev Fnatics manager Andreas "Samuelsson" Samuelsson på Twitter igår: "Detta var KRIMZ första officiella matcher utan snus, stay healthy kids."

KRIMZ kommenterade även detta på Twitter: "Första officiella utan snus, känns lite konstigt." Men trots denna stora livsförändring så gick det bra för KRIMZ. Han vann båda sina matcher och kvalade in till gruppspelet av IEM Cologne. Första matchen slutade han med 20-18 i stats. Andra matchen slutade han med 18-17 i första kartan och 21-11 i den andra.


0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..