×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Brasilien

Klart: MIBR värvar duo från rivalerna

1
Det brasilianska storlaget värvar två spelare från rivalen.
Made in Brazil har signat André "drop" Abreu och Rafael "saffee" Costa från Furia Esports. Det meddelade laget under fredagen genom ett inlägg på Twitter.

Den brasilianska duon, som var med och tog Furia till en Major-semifinal på hemmaplan höstsäsongen 2022, plockas in som ersättare för Matheus "Tuurtle" Anhaia och Henrique "HEN1" Teles som båda förpassats till MIBR-bänken under sommaren.

— Att få in drop och saffee i laget var en möjlighet som vi inte kunde missa och som i våra ögon kommer att möta många behov som laget behöver både in-game och utanför, säger MIBR:s huvudcoach Bruno "bit" Lima i ett uttalande.

Vilka spelare som kommer att ersätta duon i Furia är ännu inte klart men det har tidigare rapporterats att den brasilianska CS-legendaren Gabriel "FalleN" Toledo kan vara aktuell för laget.

MIBR ställer nu upp med följande femma:
Raphael "exitt" Lacerta
Breno "brnz4n" Poletto
Felipe "insani" Kuratani
André "drop" Abreu
Rafael "saffee" Costa

Artikelbild: Kalle Strömgren

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..