×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

NIP-stjärnan efter förvirrande inläggen: "Jag ska ingenstans"

1
Ninjas In Pyjamas-dansken ser ut att stanna i laget.
Genom ett par inlägg på Twitter gjorde Ninjas in Pyjamas-spelaren Kristian "k0nfig" Wienecke några av sina fans förvirrade under midsommarhelgen. Efter att ha oroat fansen genom två korta kryptiska inlägg med texten "Wtf is going on" och "I wish everyone luck" lugnade han under lördagskvällen sina följare genom att bekräfta att han inte kommer att lämna NIP.

"Jag ska inte någonstans förresten", skrev k0nfig i ett inlägg som fick spelarens fans att pusta ut. Senare skrev dansken att han ser fram emot säsongsstarten och att han går runt och ler bara av att tänka på den.

k0nfig plockades in i Ninjas In Pyjamas för att fylla luckan som uppstod i laget när Hampus "hampus" Poser blev sjukskriven i början av året. Dansken ser dock ut att få behålla sin plats i laget efter hampus comeback då Aleksi "Aleksib" Virolainen istället placerats på bänken.

Artikelbild: Kalle Strömgren

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..