×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Här är de senaste bilderna på nya Inferno: "Fantastiskt"

1
De nysläppta bilderna på Inferno ser helt galet fina ut.
Inferno, en av de mest populära CS-kartorna, kommer att få ett rejält ansiktslyft i Counter-Strike 2. Nu sprids bilder som sägs visa hur den nya versionen av kartan kommer att se ut i spelet.

Förutom att kartan får stora estetiska förändringar – bland annat har kyrkan som tidigare varit en arbetsplats nu färdigställts – ser det också ut som att det kommer att göras ändringar som påverkar hur kartan kommer att spelas. Bland annat ser det ut som att A-siten öppnas upp något vilket kan göra det enklare för CT-spelare i retake-situationer.

Bilderna har bland annat delats på subredditen r/GlobalOffensive och responsen från användarna är överlag mycket positiv.

"Det här ser fantastiskt ut. A-siten har klassiska vibbar. En uppgradering från den nuvarande versionen", skriver bland annat användaren silentninjabob1 om bilderna.

Se de nya bilderna här:
New CS2 Inferno?
by u/iMarbot in GlobalOffensive

Artikelbild: Marbot/Reddit

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..