×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Extremt värdefulla CS-konton bannade – över 20 miljoner kronor upp i rök

1
En ny banvåg har drabbat skintraders med otroligt värdefulla inventories.
Omkring 40 stora skintraders har fått sina Steam-konton community-bannade. Det rapporterar nyhetssajten Dot Esports som uppger att det sammanlagda värdet på kontonas inventories uppgår till över 2 miljoner dollar (~21 miljoner kronor).

Banvågen är den andra i raden av åtgärder från speltillverkaren Valve som genomförde en liknande banvåg tidigare i år då flera värdefulla konton bannades. Enligt Dot Esports kan en förklaring till att kontona blivit bannade vara att de på något sätt deltagit i gambling med skins men då Valve själva har inte kommunicerat något rörande avstängningarna är det svårt att veta på vilken grund som kontona straffats.

En community-ban innebär att ett konto förhindras från att utföra trades med sina skins. Detta innebär att kontona i praktiken sitter i ett permanent inventory-limbo tills avstängningen hävs av Valve.

Artikelbild: Skärmbild/Counter-Strike
Videokälla: Valve

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..