×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Mouz bänkar JDC — nere på fyra spelare

1
23-åringen kan få göra plats för Gamerlegion-spelaren.
Den tyska organisationen Mouz gör ändringar i sin femma. Under onsdagen meddelade Mouz att lagets 23-årige rifler Jon "JDC" de Castro förpassas till bänken för att göra plats för en ny spelare.

Under sommaren har det florerat ett par transferrykten rörande Mouz, bland annat har Gamerlegion-spelaren Kamil "siuhy" Szkaradek — som gjorde succé i vårens Major i Paris — ryktats vara av intresse för laget. Även OG:s transferlistade AWP-spelare Abdul "degster" Gasanov ska vara aktuell för laget.

JDC var tillsammans med Ádám "torzsi" Torzsás och Dorian "xertioN" Berman en av de spelare som flyttats upp till Mouzs huvudlag under 2022. Han blir den första av de tre att få lämna laget.

Under sin tid i huvudlaget lyckades JDC vara med och ta en delad tredjeplats i Majorn i Rio 2022 samt andraplatser i Global Esports Tour Dubai 2022 och IEM Dallas 2023. Någon stor turneringsvinst har det inte blivit för spelaren.

Mouz är nu:
Chris "Dexter" Nong
David "frozen" Čerňanský
Ádám "torzsi" Torzsás
Dorian "xertioN" Berman


Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: Weplay/Twitch

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..