×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Transferrykte: Storlagen i dragkamp om AWP-stjärnan

1
Både Fnatic och Mouz uppges vara intresserade av att värva OG-stjärnan.
Den bänkade AWP-stjärnan Abdul "degster" Gasanov verkar vara hett villebråd på transfermarknaden. Enligt den ryska CS-profilen Alexey "OverDrive" Birukov är både Fnatic och Mouz intresserade av att värva den 21-åriga ryssen som bänkades och transferlistades av OG för bara någon vecka sedan.


Även om det inte officiellt presenterats några ändringar i Fnatic har det ryktats en hel del om att den brittiska organisationen planerar att göra om i sin femma. Lagets nuvarande AWP-spelare Nico "nicoodoz" Tamjidi har ryktats vara på väg bort från laget och tidigare har två andra ryska spelare – Aleksandr "KENSI" Gurkin och Pavel "s1ren" Ogloblin – nämnts som potentiella ersättare.

Vad gäller Mouz är det för närvarande Ádám "torzsi" Torzsás som axlar den gröna bössan i laget. Den ungerska spelaren hämtades upp från lagets framgångsrika akademilag i början av förra året och imponerade stort i sina första framträdanden på tier 1-scenen.

Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: Blast/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..