×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Transferrykte: Major-sensationen nära flytt till storlag

1
Isak "isak" Fahléns lagkamrat kan vara på väg att göra comeback i sitt tidigare lag.
Under Majorn i Paris var Gamerlegions polska in-game leader Kamil "siuhy" Szkaradek en stark bidragande orsak till att laget tog sig till semifinal i turneringen. Efter Majorn har 20-åringen varit hett villebråd för CS-lag som vill förstärka sin trupp.

Nu rapporterar flera medier att siuhy är på väg att ansluta till den tyskägda organisationen Mouz. Uppgifterna härrör från nyhetssajten Dexerto som säger sig ha fått höra från flera källor att förhandlingarna mellan siuhy och Mouz är i sluttampen och att ett avtal ska vara nära förestående.

Innan siuhy anslöt till Gamerlegion i september förra året spelade han för Mouzs akademilag Mouz NXT. Med akademilaget rönte siuhy stora framgångar och hans femma vann fyra upplagor av den numera pausade akademiligan Weplay Academy League.

Om Dexertos uppgifter stämmer är det troligt att siuhy ersätter Mouz-spelaren Chris "Dexter" Nong som uppges vara aktuell för en flytt till ett australienskt lag. Under vårsäsongen har Dexter och Mouz haft svårt att konsekvent nå långt i stora turneringar och laget är för närvarande rankade på plats 11 på HLTV:s världsranking.

Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: Weplay Esports/Twitch

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..