×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Klassiska laget kan vara nära comeback — riktat in sig på flera namn

1
Peter "dupreeh" Rasmussen uppges vara ett intressant namn för TSM.
Redan i oktober förra året meddelade den klassiska amerikanska organisationen TSM att man vill göra comeback i Counter-Strike. Nu kan laget vara nära att komma tillbaka till scenen, rapporterar den franska nyhetssajten 1PV.

Enligt sajten ska TSM ha riktat in sig på att värva flera europeiska spelare. Konkret handlar det om Peter "dupreeh" Rasmussen, Florian "syrsoN" Rische och Audric "JACKZ" Jug som uppges vara aktuella för organisationen. Även den franska coachen Rémy "XTQZZZ" Quoniam ska vara av intresse för laget.

Om uppgifterna stämmer skulle det innebära att CS-legendaren dupreeh, som nyligen bänkats av de regerande Major-mästarna Team Vitality, kan göra comeback i det lag han spelade i år 2015. Då spelade han tillsammans med de fyra danska spelare som sedermera bildade Astralis.

Artikelbild: Pressbild/TSM och PGL

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..