×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

dev1ce briljant i IEM Dallas-gruppspelet

1
Den före detta Ninjas In Pyjamas-spelaren är i ruggig form.
Ikväll drar slutspelet i IEM Dallas igång. Sex lag har avancerat från gruppspelet och ska nu göra upp om titeln i en turnering som kan bli en av de sista stora Counter-Strike: Global Offensive-turneringarna någonsin.

För det danska storlaget Astralis är IEM Dallas den första stora turneringen som laget deltar i sedan man slogs ut ur ESL Pro League i mitten av mars och i gruppspelet har lagets stora stjärna Nicolai "dev1ce" Reedtz imponerat rejält.

Dansken, som återvände till Astralis i slutet av förra året efter en misslyckad sejour i Ninjas in Pyjamas, är den spelare som levererat bäst individuella prestationer under gruppspelet. 27-åringen har skrapat ihop en genomsnittlig HLTV-rating på 1,47 på sina sex spelade kartor och noterades bland annat för hela 39(!) kills på Nuke när Astralis övertidsvann mot ENCE Esports.

Astralis kliver in i slutspelet ikväll då laget spelar kvartsfinal mot MOUZ. I den andra kvartsfinalen, som spelas under natten till lördagen, ställs de två storlagen G2 Esports och Faze Clan mot varandra.


Artikelbild: Pressbild/Astralis
Videokälla: Blast/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..