×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Se smooyas miss – läckte transferrykte av misstag: "Fuck man"

1
Den brittiska CS-spelaren kan ha råkat avslöja en spelaraffär.
När den brittiska CS-spelaren Owen "smooya" Butterfield gästade CS-sajten HLTV:s podcast HLTV Confirmed råkade han av misstag avslöja en potentiell sommartransfer. Under den livesända inspelningen diskuterade deltagarna potentiella transfers och det var då som smooya försade sig och berättade att OG var intresserade av att värva Mohammad "BOROS" Malhas från Monte.

– Har det inte skrivits om BOROS till OG? Jag lovar att det är läckt. Jag är väl inte den som läckte det..? Fuck man, sade smooya.

– Jag lovar att jag trodde att det var läckt men nu dubbelkollade jag precis och det är ingen som pratar om det någonstans, fortsatte han.

BOROS var en starkt bidragande orsak till att Monte lyckades ta sig till kvartsfinal i Majorn i Paris. 19-åringen imponerade med en genomsnittlig HLTV-rating på 1,15 i Legends Stage och Champions Stage samt 1,25 i Challengers Stage.

Se smooyas miss här:

Artikelbild: Kalle Strömgren

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..