×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

olofmeister vinner sommarturneringen: "Ez win"

1
Den svenska CS-legendaren är mästare igen!
Olof "olofmeister" Kajbjer har vunnit en tävling i Counter-Strike igen. Den här gången var det sommarturneringen GOAT League som svenskens lag tog hem efter att ha besegrat den danska CS-profilen Jacob "Pimp" Winneches femma i finalen.

"Ez win, GG", kommenterade olofmeister kort och gott efter tisdagens final.


GOAT League arrangerades under sommaruppehållet som en skojturnering att följa i brist på andra CS-tävlingar. Trots att det rör sig om en skojturnering där matcherna haft showmatch-karaktär delas 250 000 dollar (~2,7 miljoner kronor) ut i prispengar. För vinsten i turneringen får olofmeisters lag dela på 100 000 dollar (~en miljon kronor).

För de övriga svenska deltagarna som var med i tävlingen var det Jonas "Lekr0" Olofsson, som spelade i Nikola "Lobanjica" Mijomanovićs femma, som gick längst. Lekr0 nådde semifinal där hans lag förlorade mot olofmeister.

Christopher "GeT_RiGhT" Alesunds femma slutade på en delad femteplats efter att ha åkt ut i kvartsfinalen mot Pimps lag.

Artikelbild: Stefan Romare

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..