×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

olofmeister vinner sommarturneringen: "Ez win"

1
Den svenska CS-legendaren är mästare igen!
Olof "olofmeister" Kajbjer har vunnit en tävling i Counter-Strike igen. Den här gången var det sommarturneringen GOAT League som svenskens lag tog hem efter att ha besegrat den danska CS-profilen Jacob "Pimp" Winneches femma i finalen.

"Ez win, GG", kommenterade olofmeister kort och gott efter tisdagens final.


GOAT League arrangerades under sommaruppehållet som en skojturnering att följa i brist på andra CS-tävlingar. Trots att det rör sig om en skojturnering där matcherna haft showmatch-karaktär delas 250 000 dollar (~2,7 miljoner kronor) ut i prispengar. För vinsten i turneringen får olofmeisters lag dela på 100 000 dollar (~en miljon kronor).

För de övriga svenska deltagarna som var med i tävlingen var det Jonas "Lekr0" Olofsson, som spelade i Nikola "Lobanjica" Mijomanovićs femma, som gick längst. Lekr0 nådde semifinal där hans lag förlorade mot olofmeister.

Christopher "GeT_RiGhT" Alesunds femma slutade på en delad femteplats efter att ha åkt ut i kvartsfinalen mot Pimps lag.

Artikelbild: Stefan Romare

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..