×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Så spelas den första Majorn i Counter-Strike 2

1
Här är alla speldatum för den historiska första Majorn i Counter-Strike 2.
Nästa år spelas den historiska första Majorn i Counter-Strike 2 i Danmarks huvudstad Köpenhamn. Även om det kan kännas som en lång väg fram i tiden har turneringsarrangören PGL redan nu gått ut med ett komplett schema över vilka datum som gäller för tävlingen samt tävlingens kvalturneringar.

I ett pressmeddelande som publicerades under måndagen skriver PGL att Major-kvalen kommer att äga rum under februari–mars nästa år. Den europeiska kvalturneringen är först ut den 14–24 februari följt av den asiatiska kvalturneringen den 26–29 februari. Sist ut bland kvalturneringarna är det amerikanska kvalet som spelas den 1–4 mars.

Själva Majorn spelas under datumen 17–31 mars. Det första gruppspelet Challengers Stage spelas den 17–20 mars, det andra gruppspelet Legends Stage den 21–24 mars och slutspelet, Champions Stage, spelas i Royal Arena den 28–31 mars.

Totalt kommer 1 250 000 dollar (~13,5 miljoner kronor) att stå på spel samt förstås möjligheten att skriva in sig i historieböckerna som den första Counter-Strike 2-Majorvinnaren.


Artikelbild: Pressbild/Counter-Strike och PGL
Videokälla: Blast/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..