×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Elitserien-mästare igen – 00 Prospects försvarar sin titel

4
00 Prospects tar sin andra raka Elitserien-titel efter vinst mot Young Ninjas i finalen.
00 Prospects är Elitserien-mästare igen. De regerande mästarna försvarade sin titel och blir därmed det första laget någonsin att vinna Elitserien två säsonger i rad.

Finalen, som var en repris på förra säsongens final mellan Prospects och Young Ninjas, slutade 2-1 till Prospects efter tre jämna kartor. Stor finalhjälte för Prospects blev bobeksde som toppade scoreboarden för sitt lag i bägge kartorna som laget vann.


Det var Young Ninjas som kopplade greppet om matchen inledningsvis på den första kartan Inferno. Laget gick till halvtidsvila med en 10-5-ledning efter starkt försvarsspel på CT-sidan. Tack vare storspel från bobeksde, som avslutade kartan med hela 33 kills, kunde dock Prospects mäkta med en comeback och till slut vinna kartan med 16-14.

Vertigo blev en riktig rysare där inget av lagen kunde rycka ifrån och säkra något större övertag under matchen. Kartan krävde övertid innan Young Ninjas till slut kunde spela hem kartan med 19-16 vilket tvingade fram ett avgörande på Overpass.

Där fortsatte lagen att spela jämnt och efter den första halvleken var det bara en ynka runda som gav YN en 8-7-ledning. I den andra halvleken växlade sedan Prospects upp ordentligt. Med ett solitt försvarsspel kunde Prospects till slut stänga matchen med siffrorna 16-12. bobeksde toppade scoreboarden igen för sitt lag med 26 kills.

Artikelbild: Daniel Sandström

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..