×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Lilmix trea i Elitserien – 00 Prospects till final igen

1
Det klassiska svenska laget tar hem bronsmedaljen i vårens upplaga av Elitserien.
Veteranerna i Lilmix tar bronsplatsen i vårens upplaga av Elitserien. Det står klart efter att laget på lördagskvällen förlorade mot de regerande mästarna 00Prospects i tävlingens lower bracket-final.

Genom tredjeplatser tangerar Lilmix sitt resultat från höstens Elitserien-säsong då laget också slutade på en delad tredjeplats efter att då ha åkt ut i semifinal mot just 00 Prospects.


Lower bracket-finalen inleddes med en jämn batalj på Lilmix kartval Ancient. Efter två starka CT-sidor från bägge lagen kunde kartan avgöras först på övertid där Prospects drog det längsta strået.

På Prospects kartval Overpass rivstartade Prospects med en strålande T-sida där laget lyckades vinna hela elva rundor. Försprånget var alldeles för stort för Lilmix att ta igen i den andra halvleken och kartan slutade 16-11 till de regerande Elitserien-mästarna.

Resultatet innebär att finalen av Elitserien blir en repris av höstsäsongens final där Sveriges två starkaste akademi-femmor – 00 Prospects och Young Ninjas gör upp om titeln. Finalen är schemalagd att spelas klockan 15:30 på söndagen.

Artikelbild: Kim Andersson

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..