×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Young Ninjas till final i Elitserien – vann reprisen av höstens final

1
Ninjas In Pyjamas akademilag är klara för ännu en final i Elitserien.
Young Ninjas vann rivalmötet med 00Prospects i Elitseriens upper bracket-final och säkrar därmed en plats i tävlingens final. Det är andra året i rad som Ninjas in Pyjamas akademilag tar sig till final i tävlingen – i höst förlorade laget mot just Prospects och slutade då tvåa.


Dagens match öppnade på Prospects kartval Overpass. Trots en fin start från Prospects med fyra raka rundvinster på CT-sidan kunde Young Ninjas ta en till synes bekväm 16-8-seger på kartan efter fint spel av stortalangen Linus "nilo" Bergman.

På Mirage spelade Prospects upp sig ordentligt och det krävdes en övertid för att avgöra kartan. Där var Young Ninjas, med Sean "eraa" Knutsson i spetsen, vassare och kartan slutade 19-15 till ninjorna.

För Prospects väntar nu ytterligare en match under lördagen då laget ställs mot Lilmix i tävlingens lower bracket-final. Klockan 20:00 möter lagen varandra i kampen om den andra finalplatsen.

Artikelbild: Daniel Sandström

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..