×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Helgens CS-uppdatering får lådpriserna att skjuta i höjden

1
Ändringen gör det betydligt svårare att farma lådor.
Under helgen släppte speltillverkaren Valve en mindre uppdatering till både CS:GO och Counter-Strike 2-betan. Även om uppdateringen var av det mindre slaget gömdes det i den en viktig ändring som drastiskt påverkar möjligheten för spelare att få tag i cases.

Den enda ändringen som skedde i Counter-Strike: Global Offensive var att spelare numera får ett weapon case varje vecka i samband med att man rankar upp. Detta innebär en stor förändring jämfört med hur det var tidigare då det räckte att bara spela under en viss tid.

Förändringen gör att det blir betydligt svårare för bottar och farmare att jaga case drops samtidigt som det blir mer förutsebart för faktiska spelare att få dem. Ändringen påverkade priset av befintliga lådor kraftigt och enligt den ryska nyhetssajten Escorenews ökade priset på vissa lådor med omkring 10—40 %.

Priset på Snakebite Cases ökade kraftigt efter ändringen. Bildkälla: Skärmbild/Steamcommunity.
Priset på Snakebite Cases ökade kraftigt efter ändringen. Bildkälla: Skärmbild/Steamcommunity.


Artikelbild: Skärmbild/Counter-Strike och Steamcommunity

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..