×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

k0nfig avslöjar — skrivit långtidskontrakt med NIP

0
Hampus "hampus" Poser ersättare är en permanent spelare för Ninjas In Pyjamas.
I januari stod det klart att Hampus "hampus" Poser tagit en paus från Ninjas in Pyjamas. För att ersätta svensken kom Kristian "k0nfig" Wienecke in. I en intervju, som i sin natur faktiskt är lite trolligare, säger dansken att han har skrivit på ett 2,5 års långt kontrakt med NIP.

Trots det lite mer oseriösa intervjuformatet i just k0nfig-snacket så är detta väldigt troligt. Detta då lagets IGL, Aleksi "Aleksib" Virolainen, också bekräftat att det är en långvarig signing. "Jag skulle säga att det är permanent", säger Aleksib.

Han fortsätter att prata om hampus: "Han behövde en paus. Det är en odefinierad tid. Jag sa det direkt i mötet att om han satte en timer på det så skulle han bara tänka på timern". Han avslutar med att säga att när, eller om, hampus vill komma tillbaka så får de ta tanken framför sig och reda ut situationen då.

k0nfig pratar om sin situation i NIP

Aleksib pratar om k0nfig och hampus


Artikelbild: Kim Andersson, ESL
Videokälla: ESL

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..