×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

"Hemliga" CS-uppdateringen ska stoppa skin-scammers

1
Den nya funktionen ska göra det svårare för scammers att lura till sig skins.
Speltillverkaren Valve har infört en ny funktion som ska göra det svårare för scammers att lura till sig skins från andra spelare. Uppdateringen, som mer eller mindre smugits ut, tar sikte på en särskild typ av scams där scammern använder en stulen API-nyckel för att avbryta legitima trades och sedan lura till sig skinsen genom att låtsas vara motparten.

Detta har tidigare kunnat ske ofta utan att användaren själv märker att någonting skumt har hänt. Det är här som Steams nya funktion kickar in och varnar användaren för att en liknande trade nyligen initierats med en annan spelare.

Den kända skintradern TDM Heyzeus har i en video på Youtube hyllat Valve för den nya "hemliga" funktionen som han menar har potential att stoppa "flera miljoner" scamförsök.

Se TDBM Heyzeus video om funktionen nedan:

Artikelbild: dropanet/Twitter och Skärmbild/Counter-Strike

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..