×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Tyskland

Fem svenska spelare inbjudna till IEM Cologne

1
Fem av Sveriges vassaste CS-spelare får chansen att spela i det som kan bli den första stora Counter-Strike 2-turneringen.
När Blast Premier Spring Finals avgjordes i söndags innebar det starten på några veckors välförtjänt vila för de största CS-lagen. Nästa stora turnering är IEM Cologne som drar igång först den 25 juli.

Under måndagen presenterade turenringsarrangören ESL vilka lag som blivit inbjudna att spela turneringen som kan bli den första stora tävlingen i Counter-Strike 2. Bland de inbjudna lagen återfinns fyra lag med svenska spelare i sina laguppställningar.

Bland de fyra lag som fått en direktinbjudan till turneringens gruppspel återfinns Isak "isak" Fahléns Gamerlegion. Laget är, tack vare sin delade tredjeplats på Majorn, rankade som världens åttonde bästa lag på ESL:s egen världsranking och har därför fått en toppseedning in i turneringen som innebär att laget slipper spela turneringens play-in-fas.

I play-in-fasen återfinns tre andra lag med svenska spelare. Freddy "KRiMZ" Johansson och hans Fnatic, Tim "nawwk" Jonassons Apeks samt svensklaget Ninjas in Pyjamas får alla chansen att kvala in till gruppspelet.

Här är alla lag som deltar i IEM Cologne:

Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: Blast/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..