×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Danska CS-profilen toksågar Counter-Strike 2: "Hemskt"

2
Jacob "Pimp" Winneche gillar inte alls Counter-Strike 2.
I sommar släpps den efterlängade stora uppdateringen till Counter-Strike: Global Offensive. De flesta proffsspelare och experter har haft möjlighet att testa CS2 i den stängda betan och åsikterna om uppdateringen har varit minst sagt blandade.

En som absolut inte tycker om CS2-uppdateringen är den danska experten Jacob "Pimp" Winneche. I ett inlägg på Twitter ventilerade dansken häromdagen sina känslor kring spelet med en förhoppning om att det kommer att bli bättre.

"Ju mer jag spelar Counter-Strike 2 desto mer ledsen blir jag", inleder Pimp sitt inlägg.

"Rörelsen är i bästa fall hemsk. Klumpigt, långsamt och när jag rör mig känns det som att jag väger 130 kilo igen. Rörelsen har alltid varit det enda som CS:GO fick ordning, man har varit bäst av de bästa", skriver Pimp.

Inlägget avslutas med en förhoppning om att speltillverkaren Valve kommer att lösa problemen på något sätt.


Inlägget har fått stor spridning på plattformen och flera håller med om att rörelserna i CS2 inte håller samma kvalitet som i CS:GO. Många påpekar dock att spelet fortfarande är i beta-stadiet och att ändringar troligtvis kommer att göra det bättre.

Artikelbild: Pressbild/Valve och Kalle Strömgren

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..