×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Är detta den mest oväntade 1v2-clutchen någonsin?

1
Du kan aldrig gissa hur den här CS-spelaren lyckades vinna rundan.
Att clutcha en runda kan vara bland de bästa känslorna en CS-spelare kan uppleva. Att på egen hand vinna en runda mot alla odds ger en dopamin-kick som får alla timmars grind att vara kännas värt det.

Men det går också att vinna clutches utan att för den sakens skull förtjäna det. Reddit-användaren kaltenbae delade tidigare i veckan ett klipp på en sådan situation.

Användaren fann sig i ett 1v2-läge på Mirages B-site och valde att helt fokusera på att hålla en vinkel. När motståndaren till slut dök upp lyckades kaltenbae få en kill på honom samtidigt som motståndaren också fick en kill — fast på fel spelare.

I klippet dör både motståndaren och hans lagkamrat, som smugit sig fram bakom kaltenbae, i samma ögonblick — något som gav upphov till ett minst sagt kaotiskt och underhållande slut på rundan.

Se kaltenbaes sjuka 1v2-clutch här:
You will never guess how I won this round...
by u/kaltenbae in csgo

Artikelbild: kaltenbae/Reddit

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..