×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Eyeballers och Young Ninjas ställer upp i CCT West Europe Series

1
Sveriges högst rankade lag och Ninjas In Pyjamas akademilag tar plats i ännu en CCT-turnering.
Tre gånger i rad har Eyeballers nått kvartsfinal i en CCT-turnering. Nu får Sveriges högst rankade lag ännu en chans i CCT West Europe Series.

Laget är nämligen ett av 12 lag som bjudits in till tävlingen som drog igång med ett swiss-gruppspel under måndagen. Förutom Eyeballers kommer också de svenska talangerna i Young Ninjas samt Tim "susp" Ångströms lag Portugal att delta i tävlingen efter att laget avancerat genom de stängda kvalen.

Parallellt med CCT West Europe Series pågår också systerturneringen CCT North Europes Series. Ironiskt nog är det bara en svensk spelare som deltar i CCT NE i form av Jonas "Lekr0" Olofsson efter att de svenska lagen The Prodigies, Knasigt och Zuria alla misslyckats att ta sig igenom det stängda kvalspelet till turneringen.

Både Eyeballers och Young Ninjas spelar sina första swiss-gruppspelsmatcher i CCT WE på tisdagen. Eyeballers är först ut klockan 16:00 mot Portugal medan Young Ninjas möter finska ENCE Academy i ett nordiskt akademiderby klockan 19:00.

Artikelbild: Kim Andersson

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..